Neem contact op met het Hearing Centre!

CONTACT

Informatie

Anna van Buerenplein 29
2595 DA Den Haag
Nederland

T. +31 (0)70 205 1200
E. events@thehagueconferencecentre.com
W. thehagueconferencecentre.nl

Bereikbaarheid en parkeren

The Hague Conference Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Onder het gebouw vindt u ruime parkeergelegenheid en het station ligt naast de deur. Het gezellige stadscentrum is binnen enkele minuten te voet te bereiken.

PLAN JE REIS

Trein, metro of bus

The Hague Conference Centre grenst direct aan het Centraal Station van Den Haag, waardoor u ons bijzonder goed kunt bereiken. Volg op het station de borden richting uitgang Koningin Julianaplein en u loopt direct tegen New Babyon aan, waarin The Hague Conference Centre is gelegen. Als u gebruikmaakt van het openbaar vervoer, adviseren wij u uw reis te plannen via NS.nl. De site 9292ov.nl kan u ook vertellen welke bus- of tramlijnen u kunt nemen.

PLAN JE REIS

Vliegtuig

Met een directe treinverbinding vanaf Schiphol of Rotterdam The Hague Airport bent u binnen slechts 30 minuten op Den Haag Centraal. Ook vanaf Rotterdam The Hague Airport reist u gemakkelijk naar The Hague Conference Centre. U kunt buslijn 33 pakken en op Meijersplein overstappen op de RandstadRail metrolijn E die u direct naar Den Haag Centraal brengt. Neemt u liever een taxi? Ook dan komt u binnen een half uur aan bij The Hague Conference Centre.

PLAN JE REIS

Auto

The Hague Conference Centre ligt naast de Utrechtsebaan en is gemakkelijk te bereiken per auto via de aansluitende snelwegen A4 en A12. Vanaf de A12 parkeert u de auto direct in Q-Park CS New Babylon. Deze garage heeft 1.246 parkeerplaatsen beschikbaar en is 24/7 geopend. Middels een lift heeft u directe toegang tot de entree van The Hague Conference Centre.

PLAN JE REIS

Georganiseerd vervoer

Vanaf Schiphol kost een taxi naar The Hague Conference Centre ongeveer 75 euro. Vanaf vliegveld Rotterdam The Hague Airport kost een taxi rond de 40 euro.

PLAN JE REIS

Parkeergelegenheid

Onder The Hague Conference Centre is de Q-Park CS parkeergarage, met ingangen aan de Prinses Irenestraat en aan de Prins Willem Alexanderweg. Deze biedt 1.248 parkeerplaatsen.

PLAN JE REIS

Fietsen en motoren

Vlakbij Den Haag Centraal is een gratis bewaakte fietsenstalling van Biesieklette. Voor een overzicht van alle stallingen klikt u hier. Er zijn alleen kosten aan de stallingen verbonden indien u uw fiets langer stalt dan één dag. Motorrijders parkeren bij Q-Park. Zie: parkeergelegenheid.

PLAN JE REIS

Toegankelijkheid

De Q-Park onder The Hague Conference Centre beschikt over zes parkeerplaatsen voor mindervaliden. Er is een lift naar de entree van het conferentiecentrum. Ook in het gebouw zijn liften aanwezig, evenals toiletten voor mindervaliden.