In The Hague Conference Centre kan uw evenement toch plaatsvinden

We weten hoe onmisbaar het geven van evenementen is, juist nu is het noodzaak dat informatie beschikbaar blijft voor wie dan ook. The Hague Conference Centre denkt graag met u mee en biedt verschillende maatregelen binnen de 1,5 meter economie. Er is onder andere een moderne studio ingericht voor het geven van online webinars en zo houdt u de mogelijkheid om uw evenement live te laten plaatsvinden tot maximaal 170 personen.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een evenement tot 170 personen live te laten plaatsvinden en dit evenement te laten live-streamen via onze webinar studio naar de andere deelnemers zodat iedereen toch live mee kan kijken. We leggen graag uit hoe dit werkt.

Neem direct contact op

Online Studio

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in hybride evenementen. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. U maakt gebruik van het meest geavanceerde platform, live vanuit onze online studio. Veilig, gepersonaliseerd en kosten efficiënt.

De voordelen van de Online Studio hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • De best bereikbare studio van Den Haag;
  • Live uitzicht op Den Haag Centraal Station;
  • Voldoende ruimte om op te schalen naar hybride events;
  • Eigen presentatie, huisstijl en online polls mogelijk;
  • Gastvrij team die zorgen voor een aangename sfeer.
  • Meerdere camera’s inzetbaar;
  • Een professioneel team wat ervaring heeft met live uitzendingen en broadcasting.

Lees hier meer informatie.

Live events tot 170 personen

U leest het goed! Onze zalen en beleid zijn volledig aanpast op de nieuwe 1,5 meter economie. Dit betekent dat evenementen op een veilige wijze en geheel omtrent richtlijnen van het RIVM nog steeds door kunnen gaan tot maximaal 170 personen.

Voor meer informatie over onze studio kunt u contact opnemen met onze evenementenafdeling via events@thehagueconferencecentre.com, we zijn ook dagelijks telefonisch bereikbaar tussen 9.00 – 17.00 via 070 205 1200.

Neem direct contact op

Zo ziet uw event tijdens covid-19 eruit

1.
Aankomst The Hague Conference Centre

Met de auto rijdt u Qpark Babylon in. Met meer dan 1250 parkeerplekken is er altijd een veilige plek beschikbaar voor uw auto met de nodige afstand van andere auto’s. Komt u liever met de trein? Den Haag Centraal Station is gelegen naast het conferentiecentrum. Via de ruime trappen of vele liften kunt u naar de eerste verdieping gaan.

2.
Routing naar de foyer

De vele schermen die in onze locatie aanwezig zijn, zullen wij inzetten om uw gasten te informeren en onze instructievideo met maatregelen te tonen. In- en uitgangen en looproutes zullen door middel van vloermarkering aangegeven worden. Bij de inschrijfbalie en de cateringuitgiftepunten zijn om de 1,5 meter markeringen aangebracht om de 1,5 meter afstand te borgen.

3.
Ontvangst in de foyer

Ons personeel zal op 1,5 meter afstand rondlopen om vragen te beantwoorden, gasten te ontvangen en in de gaten houden of regels goed worden nagestreefd. Al ons personeel is hier uitgebreid op getraind. Standaard plaatsen wij handgelstations bij de diverse entrees van de foyers/zalen. Elke keer voordat gasten zalen betreden dienen de handen te worden gewassen, gasten hangen zelf hun jassen op en wij zorgen voor ruim voldoende garderoberekken.

4.
Catering in de foyer

Nu is het tijd voor koffie. We maken gebruik van zelfbedieningsmogelijkheden, heerlijke cappuccino, verse bonenkoffie en diverse theesoorten kunt u pakken bij de automaten. We maken noodzakelijk gebruik van disposables. Uw gasten hebben keuze uit een selectie van voorverpakte snacks, en de lunch bieden we aan in een lunchbox per persoon. Onze vloermarkeringen zorgen voor een veilige afstand van 1,5 meter tussen de gasten.

5.
Bijeenkomst in de vergaderzaal

Al onze zaalcapaciteiten zijn aangepast aan de 1,5 meter regel. Om bepaalde capaciteiten te behouden zullen veel zalen in combinatie aangeboden worden. Dit betekent dat u in een grotere zaal verblijft dan dat u normaal gewend bent. Wij adviseren een opstelling met 1 tafel en 1 stoel per persoon. Eventueel kunnen de stoelen worden genummerd en kunt u de stoelnummering van tevoren communiceren aan uw deelnemers. Op deze manier kunnen we de gasten geleidelijk (5 gasten per keer) de zaal in laten stromen via 2 ingangen.

6.
Hygiëne rondom uw evenement

Urinoirs, toiletten en wasbakken zijn om en om beschikbaar, zodat de 1,5 meter gewaarborgd wordt. (Extra) Desinfecterende hand gel, handzeep, papierendoekjes en hand blowers zijn in alle toiletten aanwezig. Gedurende uw bijeenkomst doen wij per half uur extra schoonmaak van de toiletten en cateringafgiften.

Bekijk onze zalen

Bekijk het aanbod en selecteer de zaal die perfect bij u past. Met professionele en persoonlijke service hopen we u alsnog te mogen verwelkomen op deze manier!

Ga naar het overzicht