Uw hoorzitting of juridisch congres

The Hague Hearing Centre (THHC) bevindt zich midden in Den Haag, het internationale bolwerk van Vrede en Recht. THHC is specifiek ingericht om uw arbitragezaak of hoorzitting succesvol te organiseren. Dit Hearing Centre bestrijkt één verdieping van The Hague Conference Centre en is tot stand gekomen uit een samenwerking met de gemeente Den Haag. Onze faciliteit bestaat uit twee hearing rooms, iedere hoorzaal heeft twee ruimtes voor de partijen en een ruimte waar arbiters zich kunnen terugtrekken. Deze zalen voldoen tot in detail aan de internationale eisen voor arbitrage en mediatie. Wij bieden onder andere passend meubilair, hoogstaande techniek en 24/7 dienstverlening.

Wij weten dat bij een hoorzitting of arbitragezaak veel belangen spelen. U heeft vaak specifieke behoeftes en wensen met betrekking tot privacy. Het ervaren en toegewijde personeel van THHC is op de hoogte van deze richtlijnen. Wij staan klaar om uw zaak succesvol te organiseren en in goede banen te leiden. Onze ruimtes voldoen volledig aan de internationale kwaliteitseisen voor hoorzittingen en arbitragezaken. Beide zones zijn passend gemeubileerd en naar wens in te richten. Daarnaast beschikken ze over hoogstaande en beveiligde ICT voorzieningen. Ook zijn de ruimtes op verzoek in te richten op de 1,5 meter-regel en andere Covid-19-vereisten. Alles om uw zaak professioneel, probleemloos en veilig te laten verlopen. Naast arbitragezaken is het Hearing Centre een uitstekende locatie voor het organiseren van juridische congressen en cursussen.

Meer informatie over congressen

Wij faciliteren productiviteit en ontspanning

Het Hearing Centre beschikt over alle moderne faciliteiten om een internationale of nationale hoorzitting te organiseren. U kunt rekenen op aandacht voor comfort en detail van een toegewijd team. De catering wordt volledig verzorgd: van goede koffie tot een smaakvolle lunch. Ons ervaren personeel is op de hoogte van uw wensen en kent de gepaste momenten om te serveren. Op die manier verhogen wij de productiviteit, maar helpen u ook ontspannen als dat nodig is.

The Hague Hearing Centre is op de hoogte van de richtlijnen die door de International Court of Arbitration (ICC) en de Netherlands Arbitration Insitute (NAI) zijn vastgesteld. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een systeem, zodat er gebruiksvriendelijk en veilig toegang verkregen wordt tot de bestanden.

Neem direct contact op
The Hague Hearing Centre is een dynamisch platform voor het opbouwen van netwerken en het versterken van relaties.

Saskia Bruines  •  Wethouder Economie, Internationaal, Dienstverlening en 2e loco burgemeester in Den Haag

Passende ruimtes met hoogstaande techniek

De zalen van het THHC zijn te boeken voor een halve dag, volle dag, of dag, avond en nacht. Elke ruimte is afzonderlijk te huur, maar u kunt ook één zone tegelijk boeken. Alle zalen richten wij naar wens in, met geschikt meubilair voor hoorzittingen. De ruimtes zijn voorzien van ergonomisch ontworpen stoelen, ultramoderne audiovisuele ondersteuning en climate control. Verder kan elke ruimte uitgerust worden met een beamer of LCD-scherm, printer, papierversnipperaar en een ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen. Het Hearing Centre garandeert een high-speed internetverbinding en beveiligde telefoonlijn. Daarnaast kan elke ruimte volledig verduisterd worden en op slot en is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Virtuele hoorzittingen

Ook wanneer u een hoorzitting houdt waarbij één of meerdere van de deelnemers virtueel participeert kan THHC aan uw wensen voldoen. Naast het opzetten van het virtuele gedeelte van de vergadering door middel van een platform van uw keuze (Zoom, Teams, Webex etc.), kunnen wij u laten bijstaan door een technicus om de kwaliteit van de verbindingen aan de kant van THHC te garanderen.

De opstelling van de virtual hearing kan naar gelang uw wensen worden verzorgd vanaf het plaatsen van laptops op ooghoogte tot aan de inzet van professionele camera’s, inclusief cameraman, in de hearing room die worden verbonden aan het gewenste platform. Als u contact met ons opneemt over uw specifieke technische wensen, laten wij u binnen 24 uur weten of dit mogelijk is.

Neem contact op

Organiseer uw hoorzitting of congres

1.
Venue

Perfecte bereikbaarheid - Flexibele zaalopstellingen - Hoogstaande technologie - Climate control

2.
Specifieke mogelijkheden

Passend meubilair voor hoorzittingen - Printer en papierversnipperaar - Ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen - Beamer met LCD-scherm - Opzetten en opnemen videoverbinding

3.
Bereikbaarheid

30 minuten vanaf internationale luchthavens - Naast Den Haag CS - 1.246 parkeerplaatsen - Taxiservice - Loopafstand centrum Den Haag

4.
Toegewijd personeel

24/7 service - Ervaring in het vakgebied - Kennis van de richtlijnen

Bekijk onze plattegrond

Filter
 • Hoorzitting 1

  • Zaal 2.2 is de zaal van de hoorzitting
  • Zaal 2.1 is de zaal voor de rechters
  • Zalen 2.3 en 2.4 zijn de zalen voor de partijen

 • Hoorzitting 2

  • Zaal 2.5 is de zaal van de hoorzitting
  • Zaal 2.6 is de zaal voor de rechters
  • Zalen 2.8 en 2.9 zijn de zalen voor de partijen

 • Hoorzitting 3

  • Zaal 2.1, 2.2 & 2.3 zijn de zalen van de hoorzitting
  • Zaal 2.4 is de zaal voor de rechters
  • Zalen 2.7 t/m 2.10 zijn de zalen voor de partijen

 • Zaal 1.1

  150 - 200 200 - 250 300 - 350 350 - 400 400 - 450 450 - 500

  Een zaal die uitermate geschikt is voor (meerdaagse) congressen. Met een vloeroppervlakte van 425 vierkante meter brengt u hier tot 500 personen samen. Uniek is het vele daglicht dat hier binnenvalt en het fraaie uitzicht op het nieuwe, tijdelijke onderkomen van de Tweede Kamer. De zaal beschikt over drie schermen: een aan de korte zijde en twee aan de lange zijde. De ruimte is daardoor in verschillende richtingen te gebruiken. Het is mogelijk om de capaciteit te vergroten tot 650 personen, door de ruimte te koppelen aan zaal 1.2. Bovendien zijn beide zalen te verbinden met de stijlvol ingerichte foyer 1, waardoor het mogelijk is om deze bij de foyer te betrekken en deze substantieel te verruimen.

  M2
  425
  Theatre
  500
  Cabaret
  210
  Gathering
  425
 • Zaal 1.10

  50 - 100 tot 50

  Een zaal van respectievelijk 82 vierkante meter, onder meer geschikt als vergaderruimte voor 63 personen. Dankzij een flexibele wand kan deze zaal samen met zaal 1.9 gebruikt worden. Voegt u ze samen dan is het mogelijk om met 40 personen in U-vorm aan tafel te gaan of maximaal 100 personen in theateropstelling te verwelkomen.

  M2
  80
  Theatre
  60
  Cabaret
  39
  Carré
  28
  U-shape
  18
  School
  24
 • Zaal 1.11

  tot 50

  Deze ruimte heeft 55 vierkante meter vloeroppervlak en er kunnen 40 personen. Tafels en stoelen staan doorgaans in U-vorm of carré-opstelling en kunnen tevens op andere manieren worden opgesteld. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen.

  M2
  55
  Carré
  20
  U-shape
  16
  School
  18
 • Zaal 1.12

  tot 50

  Deze ruimte heeft 55 vierkante meter vloeroppervlak en er kunnen 40 personen. Tafels en stoelen staan doorgaans in U-vorm of carré-opstelling en kunnen tevens op andere manieren worden opgesteld. De ruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld vergaderingen.

  M2
  55
  Carré
  20
  U-shape
  16
 • Zaal 1.2

  100 - 150 150 - 200 50 - 100 tot 50

  Deze zaal biedt plek aan ongeveer 160 personen, baadt in het daglicht en biedt uitzicht op het tijdelijk onderkomen van de Tweede Kamer. Er zijn hoogstaande audiovisuele faciliteiten aanwezig voor professionele presentaties.

  M2
  170
  Theatre
  160
  Cabaret
  75
  Carré
  40
  U-shape
  30
  School
  50
  Gathering
  125
 • Zaal 1.3

  tot 50

  In deze zaal vindt u state-of-the-art ‘picture in picture’ projectietechniek. Daarmee kunt u de zaal in uw huiskleuren branden en tegelijk een audiovisuele presentatie laten draaien. In zaal 1.3 verwelkomt u tot 42 personen.

  M2
  55
  Theatre
  40
  Cabaret
  16
  Carré
  24
  U-shape
  18
  School
  18
 • Zaal 1.4

  50 - 100 tot 50

  In deze zaal vindt u state-of-the-art ‘picture in picture’ projectietechniek. Daarmee kunt u de zaal in uw huiskleuren branden en tegelijk een audiovisuele presentatie laten draaien. In zaal 1.4 verwelkomt u tot 63 personen. De zaal grenst aan zaal 1.3 en bevat een flexibele wand, waardoor u de zalen ook samen kunt gebruiken. In het laatste geval kunt u tot 100 personen verwelkomen.

  M2
  75
  Theatre
  60
  Cabaret
  32
  Carré
  24
  U-shape
  20
  School
  24
 • Zaal 1.5

  tot 50

  In deze zaal vindt u state-of-the-art ‘picture in picture’ projectietechniek. Daarmee kunt u de zaal in uw huiskleuren branden en tegelijk een audiovisuele presentatie laten draaien. In zaal 1.5 verwelkomt u tot 42 personen. De zaal grenst aan zaal 1.5 en bevat een flexibele wand, waardoor u de zalen ook samen kunt gebruiken. In het laatste geval kunt u tot 100 personen verwelkomen.

  M2
  55
  Theatre
  40
  Cabaret
  16
  Carré
  24
  U-shape
  18
  School
  18
 • Zaal 1.6

  50 - 100 tot 50

  In zaal 1.6 verwelkomt u tot wel 100 personen. De zaal biedt mogelijkheden voor diverse opstellingen. Het is ook mogelijk om met 80 personen te borrelen in deze ruimte.

  M2
  150
  Theatre
  100
  Cabaret
  56
  Carré
  36
  U-shape
  32
  School
  42
  Gathering
  80
 • Zaal 1.7

  50 - 100

  Misschien wel de meest unieke zaal van The Hague Conference Centre, vanwege de lagerhuisopstelling. Passend in een stad met een parlementaire traditie. Deze zaal is uitermate geschikt voor creatieve sessies en discussies. Aan beide zijden van de ruimte vindt u een tribune en de achterwand is voorzien van een groot scherm. Deze zaal biedt ruimte voor maximaal 80 personen. Ook is het mogelijk om een van de tribunes gedeeltelijk als podium te gebruiken en de zaal verder in theateropstelling in te richten. Na afloop kunt u op deze etage gezellig napraten in de moderne foyer of aan de smaakvolle bar in de lounge.

  M2
  150
  Theatre
  80
  Gathering
  80
 • Zaal 1.9

  50 - 100 tot 50

  Een zaal van respectievelijk 100 vierkante meter, onder meer geschikt als vergaderruimte voor 64 personen. Dankzij een flexibele wand kan deze zaal samen met zaal 1.10 gebruikt worden. Voegt u ze samen dan is het mogelijk om met 40 personen in U-vorm aan tafel te gaan of maximaal 100 personen in theateropstelling te verwelkomen.

  M2
  85
  Theatre
  65
  Cabaret
  50
  Carré
  28
  U-shape
  24
  School
  24
 • Zaal 2.1

  50 - 100 tot 50

  Deze zaal heeft een capaciteit van 100 personen. De zaal grenst aan zalen 2.2 en 2.3. De wanden zijn flexibel, waardoor het mogelijk is om de drie zalen samen te voegen tot één grote ruimte waarin 340 personen passen. De lichte zaal bieden een prachtig uitzicht op de stad. Na afloop met zijn allen de bijeenkomst nabespreken? Daarvoor kunt u terecht in de gezellige, aangrenzende foyer waar u gastvrij wordt ontvangen.

  M2
  105
  Theatre
  100
  Cabaret
  48
  Carré
  34
  U-shape
  32
  School
  36
 • Zaal 2.10

  tot 50

  Met tafels en stoelen in vaste carrévorm en state-of-the-art LCD-schermen zijn zaal 2.8, 2.9 en 2.10 uiterst geschikt voor vergaderingen met respectievelijk 16, 12 en 16 personen. De aangrenzende foyer biedt een top ambiance om na afloop te genieten van een hapje en een drankje.

  M2
  55
  Carré
  16
 • Zaal 2.2

  50 - 100 tot 50

  Deze zaal heeft een capaciteit van 100 personen. De zaal grenst aan zalen 2.1 en 2.3. De wanden zijn flexibel, waardoor het mogelijk is om de drie zalen samen te voegen tot één grote ruimte waarin 340 personen passen. De lichte zaal bieden een prachtig uitzicht op de stad. Na afloop met zijn allen de bijeenkomst nabespreken? Daarvoor kunt u terecht in de gezellige, aangrenzende foyer waar u gastvrij wordt ontvangen.

  M2
  95
  Theatre
  100
  Cabaret
  48
  Carré
  34
  U-shape
  32
  School
  36
 • Zaal 2.3

  50 - 100 tot 50

  Deze zaal heeft een capaciteit van 100 personen. De zaal grenst aan zalen 2.1 en 2.2. De wanden zijn flexibel, waardoor het mogelijk is om de drie zalen samen te voegen tot één grote ruimte waarin 340 personen passen. De lichte zaal bieden een prachtig uitzicht op de stad. Na afloop met zijn allen de bijeenkomst nabespreken? Daarvoor kunt u terecht in de gezellige, aangrenzende foyer waar u gastvrij wordt ontvangen.

  M2
  95
  Theatre
  100
  Cabaret
  48
  Carré
  34
  U-shape
  32
  School
  36
 • Zaal 2.4

  tot 50

  Een zaal van ongeveer 75 vierkante meter met daglicht en uitstekende audiovisuele faciliteiten. De zaal biedt ruimte aan ongeveer 70 personen die na afloop van uw evenement meer dan welkom zijn in de barlounge voor een hapje en een gezellige naborrel.

  M2
  75
  Carré
  28
  U-shape
  22
 • Zaal 2.5

  tot 50

  Een bijzondere zaal waarin het meubilair staat opgesteld in U-vorm. De zaal biedt ruimte voor 20 mensen en beschikt over een beamer en een groot scherm. Ideaal voor bijvoorbeeld een vergadering.

  M2
  145
  U-shape
  22
 • Zaal 2.8

  tot 50

  Met tafels en stoelen in vaste carrévorm en state-of-the-art LCD-schermen zijn zalen 2.8, 2.9 en 2.10 uiterst geschikt voor vergaderingen met respectievelijk 16, 12 en 16 personen. De aangrenzende foyer biedt een top ambiance om na afloop te genieten van een hapje en een drankje.

  M2
  45
  Carré
  16
 • Zaal 2.9

  tot 50

  Met tafels en stoelen in vaste carrévorm en state-of-the-art LCD-schermen zijn zalen 2.8, 2.9 en 2.10 uiterst geschikt voor vergaderingen met respectievelijk 16, 12 en 16 personen. De aangrenzende foyer biedt een top ambiance om na afloop te genieten van een hapje en een drankje.

  M2
  25
  Carré
  12
 • Zalen 1.1 en 1.2

  150 - 200 200 - 250 250 - 300 300 - 350 350 - 400 400 - 450 450 - 500 500 - 550 550 - 600 600 - 650

  Een lichte ruimte die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een corporate event of congres. Door de zalen 1.1 en 1.2 met elkaar te combineren, kunnen we in theater opstelling tot 650 personen ontvangen. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden van deze ruimte met ons te bespreken.

  Theatre
  650
  Gathering
  550
 • Zalen 1.4 en 1.5

  100 - 150 50 - 100 tot 50

  Deze twee zalen grenzen aan elkaar. Door een flexibele wand tussen de zalen zijn ze apart maar ook samen te gebruiken. In het laatste geval kunt u tot 100 personen verwelkomen. Wilt u de zalen afzonderlijk gebruiken? Dan kunt u in zaal 1.5 de meeste mensen ontvangen: 63 in totaal. In de andere zaal passen 42 personen. Opvallend is de aanwezigheid van state-of-the-art ‘picture in picture’ projectietechniek. Daarmee kunt u de zaal in uw huiskleuren branden en tegelijk een audiovisuele presentatie laten draaien.

  M2
  130
  Theatre
  110
  U-shape
  24
 • Zalen 1.9 en 1.10

  100 - 150 50 - 100 tot 50

  Twee aan elkaar grenzende zalen, die dankzij een flexibele wand zowel apart als samen te gebruiken zijn. Ze meten respectievelijk 100 en 82 vierkante meter en zijn onder meer geschikt als vergaderruimte voor 64 of 63 personen. Voegt u ze samen dan is het mogelijk om met 40 personen in U-vorm aan tafel te gaan of maximaal 100 personen in theateropstelling te verwelkomen.

  M2
  165
  Theatre
  125
  U-shape
  40
 • Zalen 2.1, 2.2 en 2.3

  100 - 150 150 - 200 200 - 250 250 - 300 300 - 350 50 - 100

  Deze drie zalen zijn ongeveer even groot. Ze hebben elk een capaciteit van 100 personen. De wanden zijn flexibel waardoor het mogelijk is om de drie zalen samen te voegen tot één grote ruimte waarin 340 personen passen. De lichte zalen bieden een prachtig uitzicht op de stad. Na afloop met zijn allen de bijeenkomst nabespreken? Daarvoor kunt u terecht in de gezellige, aangrenzende foyer waar u gastvrij wordt ontvangen.

  M2
  300
  Theatre
  340
  Cabaret
  144
  Carré
  80
  U-shape
  60
  School
  106
 • 2.10 2.6 2.4 2.3 2.2 foyer 2.6 foyer 2.0 2.9 2.8 2.7 2.1 2.5
 • 1.7 1.9 1.11 1. 1 2 1.10 1.1 1.2 foyer 1.0 foyer 2.0 foyer 1.8 1.6 1.5 1.4 1.3

Dit kunt u van ons verwachten

Flexibele zaalopstellingen

Wij kunnen flexibele zaalopstellingen naar wens faciliteren. Onze zalen zijn gemeubileerd volgens de hoge kwaliteitseisen voor internationale hoorzittingen en arbitragezaken. Alle zalen zijn voorzien van ergonomisch ontworpen stoelen, ultramoderne audiovisuele ondersteuning en climate control. De zaalopstelling is aan te passen aan uw specifieke voorkeuren. Bekijk ons zalenoverzicht.

Hoogstaande technologie

Wij maken gebruik van hoogstaande technologie. Moderne technologische faciliteiten zijn niet weg te denken bij een arbitragezaak of congres. THHC ondersteunt met hoogstaande techniek. Daarbij kunt u denken aan stabiele en veilige Wi-Fi, maar ook aan optimaal beeld en geluid: onmisbaar als u een videoverbinding wilt opzetten en opnemen. Er zijn mogelijkheden om te kopiëren en printen, naast een ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen voor uw documenten. Bekijk onze faciliteiten.

Samen uw doel realiseren

Wij willen graag samen met u uw doel realiseren! THHC is specifiek ingericht om uw arbitragezaak of congres succesvol te organiseren. Onze toegewijde floormanagers zijn ervaren, en op de hoogte van de richtlijnen van uw hoorzitting. Zij letten op de details en staan 24 uur per dag voor u klaar om comfort te garanderen.