The Hague Conference Centre

Online Studio

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in online en hybride evenementen. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. U maakt gebruik van het meest geavanceerde platform, live vanuit onze online studio. Veilig, gepersonaliseerd en kosten efficiënt.

Neem contact op

Studio THCC

U profiteert optimaal een van een plug en play studio met veel lichtinval. Deze is uiteraard ook volledig op maat in te richten. The Hague Conference Centre is uitstekend bereikbaar met een fantastisch uitzicht over Den Haag Centraal Station. Met ons gastvrije team en sterk netwerk van professionele partners zorgen wij voor een aangename sfeer en bijzondere beleving. Door een supersnelle verbinding, meerdere camera’s en AV-apparatuur creëren we de beleving van TV kijken. Tijdens het evenement kunt u gebruik maken van onze ervaren technische support. Jouw evenement is bij ons gegarandeerd een succes.

Samen met onze partner AVEQ in Den Haag bieden wij bijvoorbeeld een uniek evenementenplatform. Hierdoor kunt u gebruik maken van tools, zoals een online netwerkvloer (Meet & Connect), breakoutsesseis, livepolls, chatfuntie en virtuele beursvloer. Al deze mogelijkheden bieden we aan vanuit één platform.

Het volgende is inclusief de basis set-up voor 5 personen

1.
4 Camera's

2.
2 Afkijkschermen

3.
1 LCD scherm op achtergrond

4.
De technische steun

5.
Slido (Q&A, chat en poll module)

6.
2 Laptops voor weergave van presentaties en video's

7.
Belichting en uitlichten planten en decoratie

8.
4 Bedrade tafelmicrofoons

9.
Intercoms voor technici

10.
Opname van webcast

11.
4 AV technici, max. 6 uur voor dry run en opname

12.
Debattafel studio opstelling

13.
Zaalhuur studio

14.
Standaard decoratie en groenvoorziening van de ruimte

De Online Studio

Bekijk het aanbod van onze Online Studio. Met professionele en persoonlijke service hopen we u alsnog te mogen verwelkomen op deze manier!

Download de factsheet