Boek direct uw overnachting!

Kiest u voor een hotel in het centrum of liever een hotel aan het strand? Den Haag biedt een verscheidenheid aan hotels. U vindt altijd een hotel dat bij u past.

Overnachten in Den Haag

Blijven uw gasten na afloop van uw event in Den Haag overnachten? Dan hoeven ze het gebouw niet uit, want in het pand bevindt zich het Babylon Hotel. Een 4-sterren hotel met 143 gerenoveerde kamers met een uitzicht om bij weg te dromen. Daarnaast hebben uw gasten de keuze uit vierduizend hotelkamers op directe loopafstand van The Hague Conference Centre. Deze variëren van standaard tot luxe, voor ieder wat wils. Met een groot aantal hotels werken wij nauw samen. Vanaf de hotels hebben uw gasten alle highlights binnen handbereik: denk aan het Binnenhof, Panorama Mesdag of het Mauritshuis. Met de tram voor de deur bent u in een mum van tijd in Scheveningen, waar u geniet van het Nederlandse strand en een boulevard vol uitstekende restaurants, bars en terrassen. Zo kunt u genieten van al het moois wat Den Haag te bieden heeft.

Neem contact op

Dit kunt u van ons verwachten

Ontdek Den Haag

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.

Lees meer over Den Haag