Bereik The Hague Conference Centre

Wat betreft bereikbaarheid kan het niet beter. The Hague Conference Centre is dé uitgelezen locatie, op loopafstand van het kantoor van vele ministeries, het stadhuis, provinciehuis en vele corporate klanten. Komt u van buiten Den Haag? Dan is het prettig dat u, dankzij de ligging naast Den Haag Centraal, de venue soepel per openbaar vervoer kunt bereiken. Bezoekers die met de auto komen parkeren die in de parkeergarage onder het gebouw. Bovendien ligt de stad op een steenworp afstand van internationale luchthavens, zoals Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport.

Dit kunt u van ons verwachten

Hotelovernachtingen

Blijven uw gasten na het congres of evenement graag in Den Haag

Hotelovernachtingen

Blijven uw gasten na het congres of evenement graag in Den Haag overnachten? Dan hebben ze de keuze uit vierduizend hotelkamers op directe loopafstand van The Hague Conference Centre. Deze variëren van standaard tot luxe: er is voor ieder wat wils. Met een groot aantal van hen werken wij nauw samen. In het pand New Babylon bevindt zich ook het Babylon Hotel, een 4-sterren hotel met 143 gerenoveerde kamers.

Uitstekende bereikbaarheid

Onze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid! Zowel met de auto als

Uitstekende bereikbaarheid

Onze locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid! Zowel met de auto als via het openbaar vervoer bereikt u The Hague Conference Centre heel eenvoudig. De venue ligt direct naast Den Haag Centraal Station en is per trein vanaf internationale luchthavens binnen dertig minuten te bereiken. Vanaf de A12 rijdend parkeert u de auto direct in Q-Park CS New Babylon. Deze garage heeft 1.246 plaatsen beschikbaar en biedt middels een lift directe toegang tot de entree van het conferentiecentrum.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We geven advies op maat van vaste partner op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines. Bekijk onze

Ontdek Den Haag

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.