Bereik The Hague Conference Centre

Wat betreft bereikbaarheid kan het niet beter. The Hague Conference Centre is dé uitgelezen locatie, op loopafstand van het kantoor van vele ministeries, het stadhuis, provinciehuis en vele corporate klanten. Komt u van buiten Den Haag? Dan is het prettig dat u, dankzij de ligging naast Den Haag Centraal, de venue soepel per openbaar vervoer kunt bereiken. Bezoekers die met de auto komen parkeren die in de parkeergarage onder het gebouw. Bovendien ligt de stad op een steenworp afstand van internationale luchthavens, zoals Amsterdam Airport Schiphol en Rotterdam-The Hague Airport.

Dit kunt u van ons verwachten

SAMEN UW DOEL REALISEREn

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Samen uw doel realiseren

Op basis van persoonlijk contact en een prettige samenwerking realiseren we samen uw doel. We gaan altijd voor het beste resultaat! Onze dedicated en proactieve floormanagers zorgen ervoor dat uw vergaderingen exact lopen zoals u dat voor ogen heeft. Sluit uw vergadering eventueel af met een stijlvolle borrel of smaakvol dinerbuffet.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We geven advies op maat van vaste partner op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines. 

Flexibele zaalmogelijkheden

Customized advice from our regular partner for all your audiovisual

Flexibele zaalmogelijkheden

We hebben verschillende, flexibele zaalmogelijkheden. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. We begrijpen dat voor sommige meetings een U-vorm het prettigst werkt.  Voor andere meetings is dat een carré- of theateropstelling. Daarom zijn de zalen flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Daarnaast beschikken ze over diverse break-out mogelijkheden. Ook wanneer u onverwachts een extra zaal nodig heeft, kunnen we dat eenvoudig realiseren. 

Ontdek Den Haag

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.

den-haag-congress
den-haag-vergaderen
vergaderlocatie-met-avond-eten