Uw hoorzitting of juridisch congres

The Hague Hearing Centre (THHC) bevindt zich midden in Den Haag, het internationale bolwerk van Vrede en Recht. THHC is specifiek ingericht om uw arbitragezaak of hoorzitting succesvol te organiseren. Dit Hearing Centre bestrijkt één verdieping van The Hague Conference Centre en is tot stand gekomen uit een samenwerking met de gemeente Den Haag. Onze faciliteit bestaat uit twee hearing rooms, iedere hoorzaal heeft twee ruimtes voor de partijen en een ruimte waar arbiters zich kunnen terugtrekken. Deze zalen voldoen tot in detail aan de internationale eisen voor arbitrage en mediatie. Wij bieden onder andere passend meubilair, hoogstaande techniek en 24/7 dienstverlening.

Wij weten dat bij een hoorzitting of arbitragezaak veel belangen spelen. U heeft vaak specifieke behoeftes en wensen met betrekking tot privacy. Het ervaren en toegewijde personeel van THHC is op de hoogte van deze richtlijnen. Wij staan klaar om uw zaak succesvol te organiseren en in goede banen te leiden. Onze ruimtes voldoen volledig aan de internationale kwaliteitseisen voor hoorzittingen en arbitragezaken. Beide zones zijn passend gemeubileerd en naar wens in te richten. Daarnaast beschikken ze over hoogstaande en beveiligde ICT voorzieningen. Ook zijn de ruimtes op verzoek in te richten op de 1,5 meter-regel en andere Covid-19-vereisten. Alles om uw zaak professioneel, probleemloos en veilig te laten verlopen. Naast arbitragezaken is het Hearing Centre een uitstekende locatie voor het organiseren van juridische congressen en cursussen.

Wij faciliteren productiviteit en ontspanning

Het Hearing Centre beschikt over alle moderne faciliteiten om een internationale of nationale hoorzitting te organiseren. U kunt rekenen op aandacht voor comfort en detail van een toegewijd team. De catering wordt volledig verzorgd: van goede koffie tot een smaakvolle lunch. Ons ervaren personeel is op de hoogte van uw wensen en kent de gepaste momenten om te serveren. Op die manier verhogen wij de productiviteit, maar helpen u ook ontspannen als dat nodig is.

The Hague Hearing Centre is op de hoogte van de richtlijnen die door de International Court of Arbitration (ICC) en de Netherlands Arbitration Insitute (NAI) zijn vastgesteld. Tevens kan er gebruik gemaakt worden van een systeem, zodat er gebruiksvriendelijk en veilig toegang verkregen wordt tot de bestanden.

“The Hague Hearing Centre is een dynamisch platform voor het opbouwen van netwerken en het versterken van relaties.”

Saskia Bruines  •Wethouder Economie, Internationaal, Dienstverlening en 2e loco burgemeester in Den Haag

Passende ruimtes met hoogstaande techniek

De zalen van het THHC zijn te boeken voor een halve dag, volle dag, of dag, avond en nacht. Elke ruimte is afzonderlijk te huur, maar u kunt ook één zone tegelijk boeken. Alle zalen richten wij naar wens in, met geschikt meubilair voor hoorzittingen. De ruimtes zijn voorzien van ergonomisch ontworpen stoelen, ultramoderne audiovisuele ondersteuning en climate control. Verder kan elke ruimte uitgerust worden met een beamer of LCD-scherm, printer, papierversnipperaar en een ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen. Het Hearing Centre garandeert een high-speed internetverbinding en beveiligde telefoonlijn. Daarnaast kan elke ruimte volledig verduisterd worden en op slot en is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig.

Virtuele hoorzittingen

Ook wanneer u een hoorzitting houdt waarbij één of meerdere van de deelnemers virtueel participeert kan THHC aan uw wensen voldoen. Naast het opzetten van het virtuele gedeelte van de vergadering door middel van een platform van uw keuze (Zoom, Teams, Webex etc.), kunnen wij u laten bijstaan door een technicus om de kwaliteit van de verbindingen aan de kant van THHC te garanderen.

De opstelling van de virtual hearing kan naar gelang uw wensen worden verzorgd vanaf het plaatsen van laptops op ooghoogte tot aan de inzet van professionele camera’s, inclusief cameraman, in de hearing room die worden verbonden aan het gewenste platform. Als u contact met ons opneemt over uw specifieke technische wensen, laten wij u binnen 24 uur weten of dit mogelijk is.

Organiseer uw hoorzitting of congres

1. Venue

Perfecte bereikbaarheid – Flexibele zaalopstellingen – Hoogstaande technologie – Climate control

2. Specifieke mogelijkheden

Passend meubilair voor hoorzittingen – Printer en papierversnipperaar – Ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen – Beamer met LCD-scherm – Opzetten en opnemen videoverbinding

3. Bereikbaarheid

30 minuten vanaf internationale luchthavens – Naast Den Haag CS – 1.246 parkeerplaatsen – Taxiservice – Loopafstand centrum Den Haag

4. Toegewijd personeel

24/7 service – Ervaring in het vakgebied – Kennis van de richtlijnen

Dit kunt u van ons verwachten

flexibele zaalopstelling

Wij kunnen flexibele zaalopstellingen naar wens faciliteren. Onze zalen zijn

Samen uw doel realiseren

Wij kunnen flexibele zaalopstellingen naar wens faciliteren. Onze zalen zijn gemeubileerd volgens de hoge kwaliteitseisen voor internationale hoorzittingen en arbitragezaken. Alle zalen zijn voorzien van ergonomisch ontworpen stoelen, ultramoderne audiovisuele ondersteuning en climate control. De zaalopstelling is aan te passen aan uw specifieke voorkeuren. Bekijk ons

Hoogstaande technologie

Wij maken gebruik van hoogstaande technologie. Moderne technologische

Moderne audiovisuele faciliteiten

Wij maken gebruik van hoogstaande technologie. Moderne technologische faciliteiten zijn niet weg te denken bij een arbitragezaak of congres. THHC ondersteunt met hoogstaande techniek. Daarbij kunt u denken aan stabiele en veilige Wi-Fi, maar ook aan optimaal beeld en geluid: onmisbaar als u een videoverbinding wilt opzetten en opnemen. Er zijn mogelijkheden om te kopiëren en printen, naast een ruim aanbod vergrendelbare opslagsystemen voor uw documenten. Bekijk onze

Samen uw doel realiseren

Wij willen graag samen met u uw doel realiseren! THHC is specifiek ingericht

Flexibele zaalmogelijkheden

Wij willen graag samen met u uw doel realiseren! THHC is specifiek ingericht om uw arbitragezaak of congres succesvol te organiseren. Onze toegewijde floormanagers zijn ervaren, en op de hoogte van de richtlijnen van uw hoorzitting. Zij letten op de details en staan 24 uur per dag voor u klaar om comfort te garanderen.