Voor exposanten

The Hague Conference Centre verwelkomt regelmatig (internationale) beurzen. Om die tot een succes te maken is een contactformulier ontwikkeld voor exposanten. Daarmee kunt u als exposant diensten voor uw stand bestellen. Denk hierbij aan hulp bij de opbouw, catering, hostess service, meubilair, bloemen of een hotelovernachting.

U kunt uw aanvraag indienen door het formulier aan de rechterkant van deze pagina in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek Den Haag

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.

 

vergaderlocatie-met-avond-eten