Over The Hague Conference Centre

The Hague Conference Centre staat voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op het hoogste niveau. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Voordelen van de locatie zijn, naast de best mogelijke ligging en geweldige bereikbaarheid, de grote verscheidenheid van zalen – in totaal 20 zalen variërend van 20 tot 650 personen – en de unieke branding mogelijkheden om uw evenement volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen. De verscheidenheid van ruime zalen en breakout mogelijkheden zijn buitengewoon goed bereikbaar: gelegen aangrenzend aan Den Haag Centraal en gemakkelijk per auto te bereiken met voldoende parkeergelegenheid. Audiovisuele voorzieningen en alle faciliteiten zijn in huis om uw bijeenkomst een groot succes te maken.

PW Offices

The Hague Conference Centre is opgericht in 2019, maar staat al sinds 2012 in kleinere vorm bekend als New Babylon Meeting Center. The Hague Conference Centre maakt samen met Gardens Business Centres onderdeel uit van PW Offices. PW Offices biedt full-service kantoor- en vergaderlocaties op centrale locaties in Nederland, waaronder Utrecht, De Meern en Den Haag. Gastvrijheid staat daarbij altijd voorop. Deze eigentijds zakelijke ruimtes zijn hoogwaardig ingericht en bieden volledige voorzieningen. Denk aan receptie, technologische ondersteuning en catering. Op onze vestigingen maken wij de beste werksfeer mogelijk, zodat u zich kunt richten op uw business of evenement. Meer informatie over de andere locaties van PW Offices? Bezoek onze website.

Dit kunt u van ons verwachten

SAMEN UW DOEL REALISEREn

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Samen uw doel realiseren

Op basis van persoonlijk contact en een prettige samenwerking realiseren we samen uw doel. We gaan altijd voor het beste resultaat! Onze dedicated en proactieve floormanagers zorgen ervoor dat uw vergaderingen exact lopen zoals u dat voor ogen heeft. Sluit uw vergadering eventueel af met een stijlvolle borrel of smaakvol dinerbuffet.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We geven advies op maat van vaste partner op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines. 

Flexibele zaalmogelijkheden

Customized advice from our regular partner for all your audiovisual

Flexibele zaalmogelijkheden

We hebben verschillende, flexibele zaalmogelijkheden. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. We begrijpen dat voor sommige meetings een U-vorm het prettigst werkt.  Voor andere meetings is dat een carré- of theateropstelling. Daarom zijn de zalen flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Daarnaast beschikken ze over diverse break-out mogelijkheden. Ook wanneer u onverwachts een extra zaal nodig heeft, kunnen we dat eenvoudig realiseren. 

Bekijk onze zalen

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen van circa 20 personen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Bekijk het aanbod en selecteer de zaal die perfect bij uw congres of evenement past!