Organiseer een diner of netwerkborrel

The Hague Conference Centre maakt bijeenkomsten graag extra bijzonder met een ontspannen en smaakvolle afsluiting. Daarom bieden we de mogelijkheid tot een gezellige borrel of een verrassend dinerbuffet, aansluitend op uw congres of evenement. Geniet van diverse biersoorten, wijnen en lekkernijen. Maar dan nét even anders! Creatief gepresenteerd in de foyer met de elegante bar-lounge.

Dit kunt u van ons verwachten

Verse Italiaanse koffie

Goede, verse Italiaanse koffie is een must! Bij The Hague Conference Centre

Verse Italiaanse koffie

Goede, verse Italiaanse koffie is een must! Bij The Hague Conference Centre geniet u van verse Italiaanse bonenkoffie uit espressomachines van de hoogste kwaliteit. Daarnaast zijn fairtrade theesoorten en verse munt- of gemberthee beschikbaar gedurende uw bijeenkomst of borrel.

Excellente service

We gaan alleen voor de allerbeste excellente service. Dat blijkt uit de hoge

Excellente service

We gaan alleen voor de allerbeste excellente service. Dat blijkt uit de hoge mate van service tijdens congressen en evenementen én uit de gastvrije bediening tijdens netwerkborrels en buffetten. Onze medewerkers staan niet voor niet bekend om hun professionele en vriendelijke attitude.nte service. Dat blijkt uit de hoge mate van service tijdens congressen en evenementen én uit de gastvrije bediening tijdens netwerkborrels en buffetten. Onze medewerkers staan niet voor niet bekend om hun professionele en vriendelijke attitude.

Creatieve cateringconcepten

We bieden verschillende creatieve cateringconcepten aan. Sluit uw

Creatieve cateringconcepten

We bieden verschillende creatieve cateringconcepten aan. Sluit uw evenement naar wens af met een gezellige borrel. Een smaakvol buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Dit buffet kan plaatsvinden in onze stijlvolle foyer. Onze ervaren, internationaal georiënteerde chef-kok serveert verrassende gerechten. Hiervoor gebruikt hij verse producten van het seizoen. Daarnaast maakt hij samen met het keukenteam op een duurzame en verantwoorde manier gebruik van de beste ingrediënten. Voor specifieke wensen met betrekking tot catering verzorgen we graag een voorstel op maat! 

Van groot tot klein

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen van circa 20 personen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Bekijk het aanbod en selecteer de zaal die perfect bij uw congres of evenement past!