Organiseer een diner of netwerkborrel

The Hague Conference Centre maakt bijeenkomsten graag extra bijzonder met een ontspannen en smaakvolle afsluiting. Daarom bieden we de mogelijkheid tot een gezellige borrel of een verrassend dinerbuffet, aansluitend op uw congres of evenement. Geniet van diverse biersoorten, wijnen en lekkernijen. Maar dan nét even anders! Creatief gepresenteerd in de foyer met de elegante bar-lounge.

Dit kunt u van ons verwachten

SAMEN UW DOEL REALISEREn

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Samen uw doel realiseren

Op basis van persoonlijk contact en een prettige samenwerking realiseren we samen uw doel. We gaan altijd voor het beste resultaat! Onze dedicated en proactieve floormanagers zorgen ervoor dat uw vergaderingen exact lopen zoals u dat voor ogen heeft. Sluit uw vergadering eventueel af met een stijlvolle borrel of smaakvol dinerbuffet.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We geven advies op maat van vaste partner op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines. 

Flexibele zaalmogelijkheden

Customized advice from our regular partner for all your audiovisual

Flexibele zaalmogelijkheden

We hebben verschillende, flexibele zaalmogelijkheden. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. We begrijpen dat voor sommige meetings een U-vorm het prettigst werkt.  Voor andere meetings is dat een carré- of theateropstelling. Daarom zijn de zalen flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Daarnaast beschikken ze over diverse break-out mogelijkheden. Ook wanneer u onverwachts een extra zaal nodig heeft, kunnen we dat eenvoudig realiseren. 

Van groot tot klein

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen van circa 20 personen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Bekijk het aanbod en selecteer de zaal die perfect bij uw congres of evenement past!