Overnachten in Den Haag

Blijven uw gasten na afloop van uw event in Den Haag overnachten? Dan hoeven ze het gebouw niet uit, want in het pand bevindt zich het Babylon Hotel. Een 4-sterren hotel met 143 gerenoveerde kamers met een uitzicht om bij weg te dromen. Daarnaast heeft The Hague Conference Centre een alliantie met vier andere kwaliteitshotels op directe loopafstand. Vanaf deze hotels hebben uw gasten alle highlights van Den Haag binnen handbereik: denk aan het Binnenhof, Panorama Mesdag of het Mauritshuis. Met de tram voor de deur bent u in een mum van tijd in Scheveningen, waar u geniet van het Nederlandse strand en een boulevard vol uitstekende restaurants, bars en terrassen.

Alle hotels in het unieke The Hague City Alliance reserveren een jaar van tevoren minstens 30% van de hotelkamers voor evenementen in The Hague Conference Centre. Reserveert u tijdig, dan zijn uw gasten verzekerd van een heerlijke overnachting. Zo kunnen zij na het event genieten van al het moois dat Den Haag te bieden heeft.

Reserveer kamers in uw gewenste hotel

Organiseert u een event in The Hague Conference Centre en wilt u voor uw gasten reserveren in één van de hotels? De boekingen verlopen via onze partner Preferred Hotel Reservations. Zij kijken graag mee naar uw specifieke wensen en hechten veel waarde aan een hoog service niveau. Stuur uw aanvraag naar events@thehagueconferencecentre.com en zij helpen u graag, en binnen 24 uur, verder.

Uw deelnemers kunnen via een Online Room Kit hun gewenste hotelkamer kiezen uit de door u gereserveerde kamers. Uw gasten krijgen de meest aantrekkelijke tarieven en voorwaarden en kunnen, indien gewenst, betalen met hun eigen creditcard. Zo is er voor uw organisatie geen risico.

boek-een-hotel-in-denhaag

Hotels in het The Hague City Alliance

Door de alliantie van The Hague Conference Centre zijn uw gasten altijd verzekerd van een heerlijke overnachting. Onderstaande hotels, in diverse prijsklassen, zijn aangesloten bij het The Hague City Alliance.

 • Babylon Hotel Den Haag
  4 sterren – 3 minuten loopafstand – 143 kamers
 • Mercure Hotel Den Haag Central
  4 sterren – 15 minuten loopafstand – 159 kamers
 • Novotel Den Haag City Centre
  4 sterren – 10 minuten loopafstand – 106 kamers
 • Holiday Inn Express The Hague
  3 sterren – 15 minuten loopafstand – 123 kamers
 • Hotel NH Den Haag
  4 sterren – 15 minuten loopafstand – 205 kamers
vergader-locatie-bij-den-haag-station
eten-vergader-locatie-den-haag
meerdaagse-vergader-locatie-den-haag