Ontdek Den Haag

Den Haag is een prachtige stad om uw congres of evenement te organiseren. Een stad met internationale allure, dat merkt u aan alles! Als thuisbasis van de koninklijke familie, het parlement en een levendig internationaal bedrijfsleven ademt het grootse klasse en prestige. Het samenspel van moderne en klassieke architectuur zorgt voor een verrassend en veelzijdig stadsbeeld. En omdat Den Haag direct aan zee ligt, is ontspanning na een enerverende dag nooit ver weg!

vergader-locatie-nederland

Home of royal family

conferentie-houden-in-den-haag

115 buitenlandse ambassades

congress-in-den-haag

11 kilometer kustlijn

internationaal-congress-in-zuid-holland

100 multinationals

congress-in-zuid-holland

30 minuten van internationale luchthavens

Waarom juist interessant voor congressen en evenementen?

De stad speelt een centrale rol bij de organisatie van een (internationaal) congres of evenement. Dat weten we als geen ander. Kiest u voor Den Haag, dan kiest u voor een origineel decor dat ongetwijfeld indruk op uw gasten maakt. Enerzijds door de prestige en allure die het uitstraalt, als thuisbasis van het koninklijk huis en het politieke epicentrum van Nederland. Anderzijds door de 180 nationaliteiten die de dynamische stad een levendige en open sfeer geven.

 

Ontspan na een enerverende dag!

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.

De rijke kennisinfrastructuur van Den Haag

The Hague Conference Centre heeft een nauwe samenwerking met The Hague Convention Bureau. Samen bieden we precies de ondersteuning die u nodig heeft, zodat u alles wat onze stad te bieden heeft optimaal benut. De rijke kennisinfrastructuur van Den Haag is een van de onderdelen waar we u graag alles over vertellen.

 

Organiseer uw event in Den Haag!

Den Haag: De Internationale Stad Van Vrede En Recht