Organiseer een internationaal congres

The Hague Conference Centre is gespecialiseerd in het organiseren van een (internationaal) congres van wereldklasse. Met luxe cateringconcepten van onze internationaal georiënteerde chef-kok en professionele en persoonlijke service staan wij voor internationale gastvrijheid.

In onze zalen kunt u tot maar liefst 650 gasten ontvangen. Zij genieten van wereldse seizoensproducten, Italiaanse koffie uit professionele espressomachines en een drankje in een elegante barlounge. U treft bij ons flexibele zaalopstellingen met professionele audiovisuele voorzieningen en geavanceerde brandingmogelijkheden om uw congres volledig in lijn met uw huisstijl te krijgen.

Dankzij onze samenwerking met The Hague Convention Bureau wordt u volledig ondersteund bij de organisatie van uw event. Onze toegewijde floormanagers zorgen ervoor dat uw congres perfect verloopt. Alles in het teken van een unieke ervaring op een buitengewoon goed bereikbare plek: dichtbij de snelweg, grenzend aan het Centraal Station en op slechts een halfuur van internationale vliegvelden. Organiseert u een meerdaags congres? Om te overnachten hoeven uw gasten het pand niet te verlaten.

Ontspan na een enerverende dag!

In en rond Den Haag is enorm veel te beleven. Ga naar het beroemde Binnenhof, vaar door de Haagse grachten, bezoek het theater of een van de vele musea of ontdek de verborgen hofjes in de binnenstad. Het bruisende uitgaansleven van de nabijgelegen boulevard in Scheveningen biedt ook een breed scala aan vermaak. U vindt er onder andere uitstekende restaurants, bars, terrassen en overdekte winkels. Aangevuld met festivals, culturele evenementen, markten en concerten. Er is altijd wat te doen! Liever wat meer rust en kalmte na een dag vol indrukken? Waai dan heerlijk uit langs het strand of bewandel de onlangs vernieuwde Scheveningse Pier.

Waarom een congress bij The Hague Conference Centre?

Venue

Perfecte bereikbaarheid – Flexibele zaalopstellingen – Hoogstaande audiovisuele faciliteiten – Branding-mogelijkheden – creative cateringconcepten

Bereikbaarheid

30 minuten vanaf internationale luchthavens – Naast Den Haag CS – 1.246 parkeerplaatsen – Taxiservice – Loopafstand centrum Den Haag

Congresorganisatie

Advies op maat – Coördinatie – Ervaren floormanagers – Branding – Samenwerking The Hague Convention Bureau

Overnachtingen

Nauwe samenwerking hotels in de buurt – 4.000 hotelkamers op loopafstand – Diverse prijscategorieën – Hotel in het gebouw aanwezig

Ontspanning

Levendig centrum Den Haag – Scheveningen – Strand – Bruisend nachtleven – Theaters – Restaurants – Samenwerking The Hague Venues

Financiën

Financiële ondersteuning – Budgettering – Garantiefonds – TAX – VISA

Dit kunt u van ons verwachten

SAMEN UW DOEL REALISEREn

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Samen uw doel realiseren

Op basis van persoonlijk contact en een prettige samenwerking realiseren we samen uw doel. We gaan altijd voor het beste resultaat! Onze dedicated en proactieve floormanagers zorgen ervoor dat uw vergaderingen exact lopen zoals u dat voor ogen heeft. Sluit uw vergadering eventueel af met een stijlvolle borrel of smaakvol dinerbuffet.

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We

Moderne audiovisuele faciliteiten

Bij ons kunt u gebruik maken van moderne audiovisuele faciliteiten. We geven advies op maat van vaste partner op gebied van audiovisuele middelen. The Hague Conference Centre is sterk gespecialiseerd in audiovisuele ondersteuning van hoogwaardige congressen en evenementen. Deze ondersteuning wordt bij The Hague Conference Centre verzorgd door een gespecialiseerd bedrijf Bourgonje – één van de top audiovisuele leveranciers om uw geluid, beeld en belichting te optimaliseren. Zij zijn gespecialiseerd in congressen met vele sprekers, live broadcasting, camera opnames en vertaalcabines. 

Flexibele zaalmogelijkheden

Customized advice from our regular partner for all your audiovisual

Flexibele zaalmogelijkheden

We hebben verschillende, flexibele zaalmogelijkheden. Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen als meerdaagse congressen tot 650 personen. We begrijpen dat voor sommige meetings een U-vorm het prettigst werkt.  Voor andere meetings is dat een carré- of theateropstelling. Daarom zijn de zalen flexibel in te delen, precies zoals u dat wenst. Daarnaast beschikken ze over diverse break-out mogelijkheden. Ook wanneer u onverwachts een extra zaal nodig heeft, kunnen we dat eenvoudig realiseren. 

Bekijk onze zalen

Met professionele en persoonlijke service verwelkomen we zowel kleinere vergaderingen van circa 20 personen als meerdaagse congressen tot 650 personen. Bekijk het aanbod en selecteer de zaal die perfect bij uw congres of evenement past!